Translator Englez Român + Curs Audio Engleză = 70 LEI

ofertă specială pentru acasă, valabilă până la 02.10.2023

 
Translator Englez Roman
-bidirectional-

- Include dictionar Englez Roman si Roman Englez -

In plus, primiti GRATUIT:
1 Curs Audio de Limba Engleza (continutul a 11CD-uri audio) = 99 lei

1. Lansati programul ( din Start -> Programs -> Translator -> Translator ). Din acest moment programul rămâne rezident în memorie si traduce tot ce apare în Clipboard. Dacă doriti să-l configurati accesati-i iconita din System Tray ( lângă ceas ).

2. În momentul în care doriti să traduceti un text, marcati-l ( cu mouse-ul sau apăsând tastele SHIFT+săgeti ) si apoi apăsati CTRL+C, ca in exemplul de mai jos:

În câteva secunde va apărea textul respectiv tradus în limba romănă:

Dacă traducerea vă satisface apăsati butonul OK ( de sus ), dacă nu, apăsati butonul ANALIZĂ ( de jos ).

3.In modul ANALIZA, faceti un clic pe oricare cuvânt din textul în română pentru a vedea cuvântul corespondent din textul în engleză precum si alte sensuri posibile în română. Alegeti sensul cel mai potrivit din lista cu alte sensuri în română. Programul va reformula în întregime textul în română folosind sensul ales de dvs. În plus, va creste probabilitatea de alegere a acestui sens în viitor. Astfel programul poate fi învătat să folosească sensurile dorite de dvs. În casetele de jos puteti vedea analiza gramaticală a textelor ( atât în română cât si în engleză ).

4. Dacă nici după alegerea altor sensuri în română nu sunteti multumit de traducere, apăsati butonul ERORI pentru a adăuga textul în engleză în fisierul ERORI.TXT, pe care mi-l puteti trimite pentru studiu.
Translator Online - traduceti in/din orice limba folosind serviciul nostru de traduceri online


Traduceri si interpretari