Translator Englez Român + Curs Audio Engleză = 70 LEI

ofertă specială pentru acasă, valabilă până la 26.08.2017

 
Translator Englez Roman
-bidirectional-

- Include dictionar Englez Roman si Roman Englez -

In plus, primiti GRATUIT:
1 Curs Audio de Limba Engleza (continutul a 11CD-uri audio) = 99 lei
+ 10 credite SMS Translator (translator pe orice telefon mobil, prin SMS)

English Romanian Translator Snapshot - click to enlarge!
click to enlarge!
Versiune:
Data:
Windows:
Dimensiune:
Download:
Pret:
Actualizare:
2.99
Aprilie, 2005
9x/XP/Vista
22Mb
Demo Gratuit
99 Lei
Gratuit
 Oferta speciala pentru Romania
Curs Audio de Limba Engleza - 11CD-uri. Drepturi Totale de Revanzare pentru acest produs!!!


;
Curs Audio de Limba Engleza


Cursul este compus din 20 lectii, in format text (PDF) si audio (MP3) si este echivalentul a 12 CD-uri audio. Cu ajutorul acestuia, invatarea limbii engleze se face in mod natural, fara efort, la baza lui stand mecanismul prin care copiii invata limba materna: ascultand expresii uzuale si repetandu-le cu voce tare. Prin aceasta metoda, Unica in Romania, creierul dvs asimileaza limba engleza, intocmai ca in cazul unui bebelus care invata limba materna. Astfel, cunostintele se fixeaza mult mai usor decat citind manualele clasice si reguli gramaticale aparent abstracte.

Lectia 1 contine notiuni introductive, gramatica, verbelele cele mai importante: "to be, to have, to do", conjugarea verbelor, forme de salut si intrebari uzuale: ce mai faci, cine esti, cum te cheama, vocabular si dialoguri uzuale.

Acest curs audio a fost conceput pentru a putea fi folosit atat pe calculator cat si pe orice CD/MP3 player: in masina, tren, autobuz, metrou, la plimbare in parc sau in oras, oricand si oriunde puteti asculta un CD player, MP3 player sau telefon cu redare MP3. Cursurile incap pe orice stick sau card de memorie de 1Gb (maximum 20 lei).

Statistic s-a demonstrat ca pierdem 1-2 ore / zi, deplasandu-ne intre casa, scoala, facultate, serviciu. Acum aveti ocazia UNICA sa folositi acest timp "pierdut" in mod util, ascultand acest curs audio de limba engleza, in timp ce va deplasati sau sunteti blocat in trafic.

In functie de timpul acordat acestui curs puteti vorbi fluent limba engleza chiar si in numai cateva saptamani daca sunteti dispusi sa ii acordati minim 1 ora pe zi. De aceea, suntem convinsi ca il veti purta peste tot cu dvs si in cateva saptamani veti reusi sa vorbiti limba engleza foarte bine.

Cursul beneficiaza de traducerea simultana in limba engleza si romana, fapt ce ii confera unicitate pe piata educationala din Romania. Elementele pe care pune accent cursul sunt: conversatia, ascultarea si citirea simultana a textului, scrierea.

Metoda de invatare utilizata de acest curs este o metoda folosita la nivel international de cei mai buni specialisti in domeniu, este validata stiintific si va permite in cel mai scurt timp sa intelegeti rapid si usor limba engleza.

Acesta este SINGURUL Curs Audio de Limba Engleza, integrat cu material scris de curs si care foloseste o metoda pedagogica moderna si actuala, elaborat de un colectiv de profesori din Marea Britanie, Statele Unite si Romania.

La cumpararea programului
Translator Englez Roman,
primiti GRATUIT cel mai bun
Curs Audio de Limba Engleza
de pe piata,
in valoare de 99 Lei.

Incercati chiar acum Translator Englez Roman online -versiune demo-!
Descarcati Translator Englez Roman -versiune de proba- si instalati-l pe calculatorul dvs!
Cumparati Translator Englez Roman, solutia ideala pentru traducerea automata de texte!
Email: catalinzaharia@yahoo.com, tel: +(4)0722 973205
Oferta Zilei
Oferta speciala
Curs Audio
de Limba Engleza

1 CD MP3, echivalent a
12 CD-uri Audio
in valoare de 99 lei
GRATUIT !!!
Jocuri Educationale
Jocuri Educative
pentru
Exersarea
Limbii Engleze
Gratuit pentri Webmasteri
Casuta de Traducere


Oferit de www.eTranslator.ro
Clic aici pentru adaugare pe site-ul tau!
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! pagina ta de start pe internet This is my Google PageRank™ - SmE Rank free service Powered by Scriptme